1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Logowanie

Każdy z klientów otrzymuje indywidualną nazwę i hasło, które pozwalają zalogować się na naszej stronie. Dzięki temu możliwy jest dostęp do Strefy klienta.

Systemy jakości

System BRC

System GMP+ Standard B.1

System GMP+ Standard B.2

System GMP+ Standard B.3

System GMP+ Standard B.4

System HACCP

System IFS

System ISO 22000

System ISO 9001

 

- wymagania

- wdrażanie

- szkolenia

Strefa klientaby być na bieżąco

Każdy z naszych klientów otrzymuje stały dostęp do Strefy klienta.

To ciągle aktualizowany zbiór dokumentów.

Szkoleniabo warto poznawać

W ramach naszych usług oferujemy szkolenia dotyczące systemów jakości.

Mogą one odbywać się w siedzibie klienta bądź w formie e-learningu.

Outsourcingna prawdę warto

Zdecyduj się na zlecenie nam usługi nadzorowania systemu.

W ramach umowy zobowiązujemy się do zachowania tajemnicy.

System HACCP (w oparciu o Codex Alimentarius) - wymagania

1. POWOŁANIE ZESPOŁU D/S HACCP

 

Wymagany zespół specjalistów z różnych dziedzin.

Przykładowy skład Zespołu d/s HACCP:

  • Specjalista d/s Jakości
  • Technolog
  • Specjalista d/s Technicznych
  • Operator urządzeń

Zadania Zespołu d/s HACCP:

  • opracowanie systemu
  • wdrożenie systemu
  • utrzymanie systemu

Uwaga!

Kierownictwo powinno zapewnić zespołowi odpowiednie środki finansowe i zasoby ludzkie niezbędne do realizacji zadań.

Zespół nie mający wsparcia ze strony kierownictwa nie będzie efektywnie pracował, a tworzony system będzie bardzo słaby.

Kliencipełna lista na stronie o naszym doświadczeniu

BRC GLOBAL STANDARDFor Food Safety

IFSInternational Food Standard

HACCP

ISO 9001