1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Logowanie

Każdy z klientów otrzymuje indywidualną nazwę i hasło, które pozwalają zalogować się na naszej stronie. Dzięki temu możliwy jest dostęp do Strefy klienta.

Systemy jakości

System BRC

System GMP+ Standard B.1

System GMP+ Standard B.2

System GMP+ Standard B.3

System GMP+ Standard B.4

System HACCP

System IFS

System ISO 22000

System ISO 9001

 

- wymagania

- wdrażanie

- szkolenia

Strefa klientaby być na bieżąco

Każdy z naszych klientów otrzymuje stały dostęp do Strefy klienta.

To ciągle aktualizowany zbiór dokumentów.

Szkoleniabo warto poznawać

W ramach naszych usług oferujemy szkolenia dotyczące systemów jakości.

Mogą one odbywać się w siedzibie klienta bądź w formie e-learningu.

Outsourcingna prawdę warto

Zdecyduj się na zlecenie nam usługi nadzorowania systemu.

W ramach umowy zobowiązujemy się do zachowania tajemnicy.

Nowa procedura odnośnie monitoringu aflatoksyny B1

Od 1.09.2016 weszła w życie nowa procedura odnośnie monitoringu aflatoksyny B1, zgodnie z którą firmy dostarczające kukurydzę i pochodne z kukurydzy muszą badać tę mykotoksynę.

 

Procedura dotyczy surowców, które będą dostarczane w łańcuchu gmp+, dla zbiorów z 2016 r., obowiązuje firmy certyfikowane GMP+, które wprowadzają do obrotu kukurydzę i produkty pochodne z kukurydzy – czyli np DDGS.

 

Kraje uprawy kukurydzy zostały podzielone na 3 kategorie ryzyka : wysokie, średnie (Polska) i niskie, uwzględniając to dostawcy w łańcuchu muszą prowadzić monitoring.

Kliencipełna lista na stronie o naszym doświadczeniu

BRC GLOBAL STANDARDFor Food Safety

IFSInternational Food Standard

HACCP

ISO 9001